Om oss

Pers elsykler er en elsykkelbutikk som fører den kjente norske merkevaren HR Electric som er navnet på elsykkelen til Hard Rocx. Syklene er bygget med solide komponenter, batterier og motorer som gir deg god kraft i motbakkene.

Det skal være gøy å sykle og vi skal hjelpe flere til å sykle lettere og mer. En elsykkel fungerer som en vanlig sykkel, men den har en hjelpemotor som kan justeres i tre trinn, litt hjelp, passe hjelp, mye hjelp. Man må trå selv, men elmotoren gjør at du bruker mye mindre krefter. Elsykkel er for alle, enten man skal til jobb, levere i barnehagen, handle i butikken. Til trening også, du bestemmer selv hvor mye du vil gi på.

Prøv en HR Electric og du vil se at det aldri har vært mer gøy! Du kan teste våre elsykler utenfor vår butikk og vi kan love deg at du får frem smilet – Elsykkelgliset.

Vi jobber med å få på plass flere samarbeidspartnere som også kan levere kvalitetssykler.

(Ta kontakt med forsikringsselskap etter at du har anskaffet deg en ny elsykkel, oppgi rammenummer og verdi. )

Pers elsykler eies av Pers bil. Vi deler lokaler (med Pers bil) og har derfor mulighet til å ta bruktbiler i innbytte som delebetaling. Har du en dyrere bil utbetaler vi differansen.

Vi har også spesielt egnede sykkelstativ med vippefunksjon for lettere tilgang bak i bilen med syklene på, monteres enkelt på hengerfeste.

Du er velkommen til oss for en hyggelig sykkelprat og prøvetur!


Per Rønning
Daglig leder / Selger

Sverre Mostue
Sykkelmekaniker / Selger

Grzegorz Trybulec
Selger / Klargjøring biler

Ikke utsett elsykkelen, utsett betalingen!
4 mnd. betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-.

Eksempel på handlekonto med MasterCard etter bet. fri periode:
Eff. rente 33,01%, Kr 15.000,-Totalt kr. 17.439,-

COPYRIGHT © 2017 PERS ELSYKLER | Utviklet av: Sveum design AS